Blije klanten

“Pamela heeft altijd een geweldige werkinstelling. Zij weet waar ze het over heeft, is resultaatgericht en een aanwinst voor elke opdrachtgever die van haar diensten als verhuiscoördinator gebruik maakt.”

"Toen mijn zuster niet meer in haar eigen huis kon blijven wonen en naar een verzorgingstehuis ging, heeft Pamela offertes bij verhuisbedrijven opgevraagd, voor ons een voorselectie gemaakt en uiteindelijk de verhuizing gecoördineerd. Zij heeft zich uitstekend van haar taak gekweten. We zullen haar zeker ook inhuren als het huis leeg moet worden opgeleverd voor de verkoop."

"Pamela heeft ons uitstekend geholpen bij onze verhuizing. Wij zijn kleiner gaan wonen en konden zodoende niet alles meenemen. Zij heeft ons geholpen met het maken van keuzes door goed te kijken naar de beschikbare ruimten en de mogelijkheden om meubels en herinneringen mee te nemen. Zo voelen wij ons opnieuw thuis in ons nieuwe huis en daar zijn wij Pamela erg dankbaar voor. We raden haar opgewekte en persoonlijke werkwijze dan ook van harte aan."

Ik heb projecten uitgevoerd bij diverse particuliere opdrachtgevers en o.a. onderstaande bedrijven:

Minimaxi Verhuizingen
CGI (voorheen Logica)

Neem vrijblijvend contact op, ik help je graag!

Wat krijg je?

  • Overzicht
  • Rust
  • Structuur
  • Minder zorgen
  • Meer tijd voor zaken die ècht belangrijk zijn

Opruimtip v.d. week

Vereenvoudig je inrichting

Je inrichting vereenvoudigen geeft rust. Hoe meer prikkels (lees: meubels, snuisterijen, etc.) er in huis zijn, hoe meer afleiding en onrust. Eenvoud in je inrichting betekent ook minder om schoon te maken en bij te houden.