Blije klanten

Ik heb projecten uitgevoerd bij een groot aantal opdrachtgevers. Hieronder kun je enkele reacties lezen:

"Toen ik na een paar zware jaren alleen achter bleef, heeft Pamela mij geholpen om de achterstallige administratie weer bij te werken. Belangrijk voor mij was om te weten wat er weg kon en wat bewaard moest blijven. Pamela wist wat technische probleempjes op te lossen en belde naar verschillende instanties. Tijd was duur dus er moest hard worden doorgewerkt. Daar was Pamela best streng in als ik zijpaadjes wilde bewandelen. Dankzij haar hulp ben ik nu minder wanhopig.
Nogmaals mijn hartelijke dank Pamela voor alles wat we samen hebben gedaan."

“Pamela is inderdaad de organisatorische duizendpoot die ze zegt dat ze is. Ze heeft goede oplossingen geleverd om samen mijn gezinsadministratie op orde te brengen, heeft geholpen met het opruimen van de zolder en correspondentie gevoerd met diverse instanties. Doordat de mentale druk hierdoor bij mij minder werd, heeft zij mij op die manier tijd en rust gegeven om mijn autistische zoon beter te kunnen begeleiden. Ons hele gezin werd hier uiteindelijk beter van. Ik beveel haar dan ook van harte aan!”

"Wat is het toch fijn dat Pamela bestaat. We hebben samen mijn administratie doorgenomen en door weg te gooien wat overbodig is, heb ik weer overzicht. Heerlijk om die handleiding zo te kunnen pakken zonder eerst te hoeven zoeken. Echt een uitkomst voor iedereen die het overzicht kwijt is. Pamela heeft verstand van zaken en is discreet."

"Pamela is uniek! Met haar resultaatgerichte doortastende werkwijze waren we in no-time klaar met de kinderkamer. En het fijne is dat Noortje nu ook weet waar haar spulletjes liggen. Als Noortje en ik samen het wekelijkse opruimhalfuurtje doen, gaat dat zonder morren. Heerlijk voor de sfeer in huis."

"Ik had van zoonlief 10 jaar aan schoolwerkjes en knutselwerkjes bewaard en wist inmiddels niet meer waar ik moest beginnen om daar overzicht in te krijgen. Ook had ik al die jaren alle ontvangen kaartjes bewaard. Samen waren het flink wat kratjes herinneringen. Met Pamela's hulp was ik daar in 3 uur mee klaar. Wat een opluchting! Dit gevoel gun ik iedereen!"

“Ik had gisteren een intakegesprek met Pamela en ben er nu al blij mee. Bij het bekijken van mijn administratie kreeg ik meteen goede suggesties. En dan moeten we nog beginnen! Ik ben freelance secretaresse en mijn gesprek met Pamela levert zelfs míj nieuwe inzichten. Ik heb haar tips vandaag al bij mijn klant toegepast. En het is geweldig hoe een beetje meer ordenen al leidt tot overzicht.”
Nicky de Haas,

Ook meer orde en structuur in een opgeruimd huis of administratie? Neem dan vrijblijvend contact op!

Wat krijg je?

  • Overzicht
  • Rust
  • Structuur
  • Minder zorgen
  • Meer tijd voor zaken die ècht belangrijk zijn

Opruimtip v.d. week

Vereenvoudig je inrichting

Je inrichting vereenvoudigen geeft rust. Hoe meer prikkels (lees: meubels, snuisterijen, etc.) er in huis zijn, hoe meer afleiding en onrust. Eenvoud in je inrichting betekent ook minder om schoon te maken en bij te houden.