Blije klanten

Deze feedback van mijn opdrachtgevers geeft weer wat ik ook voor jou kan betekenen:

"Pamela is een zeer prettige PA en collega. Haar inzet was gewenst om het PA team op volle kracht te laten draaien en deze opdracht heeft zij op hoog kwaliteitsniveau met enorme inzet en toewijding ingevuld. Haar toegevoegde waarde zat mede in het coachen van een van de teamleden waarmee zij dan ook een positief resultaat bereikte. Ook ik kon met een gerust hart de nodige zaken aan Pamela overlaten wetende dat deze correct zouden worden afgehandeld. Pamela heb ik als proactief, accuraat, flexibel, allround en stressbestendig ervaren. Allemaal eigenschappen die het werken in een internationaal georiënteerde omgeving, en in het bijzonder als mijn PA, makkelijker maken. Niet alleen ik maar ook het team had graag langer met haar samengewerkt en ik beveel haar dan ook van harte aan."
Frank van Nistelrooij, Senior Vice President Global Shell BU, CGI

"Pamela and I worked closely together during the time she was the PA of our Senior Vice President at CGI. I have gotten to know her as a dedicated, hardworking and extremely organized professional who fulfils her job with great enthusiasm. She easily found her way into our organization and quickly built good relationships with all other team members. It would be a pleasure to work with Pamela again in the future."
Françoise Bockx, Global HR Business Partner, CGI


"Ik heb Pamela van Deenen leren kennen als een enthousiaste en bevlogen personal assistant. De werkomgeving waarin zij actief was, was complex en betrof vele bedrijven, instellingen en organisaties. De inzet van Pamela en haar samenwerking met de vele secretariaten zorgde ervoor dat Vapecon B.V. haar activiteiten naar behoren kon uitvoeren."

Martin C.J. van Pernis, toezichthouder, Vapecon B.V.

"Pamela heeft als onze Chaosmanager overzicht gebracht in de administratie. Ook heeft zij het kantoor met atelier gestroomlijnd (voor zover mogelijk met alle creatieve business van Venour). Pamela is iemand die meedenkt met de organisatie en goed onderbouwde voorstellen doet waar je wat aan hebt. Zij is prettig om mee te werken, heeft een hands-on mentaliteit en is een aanwinst voor iedere organisatie die meer overzicht kan gebruiken maar daarvoor zelf kennis en handen tekort komt."
“Pamela weet voor een team van ongeveer 30 personen op een uitstekende wijze tijd en aandacht te verdelen over de werkzaamheden die daaruit voortkomen. Timemanagement en het stellen van prioriteiten doet zij op uitstekende wijze. Pamela is punctueel en accuraat, maar ook in de contacten naar klanten zowel in de mondelinge als schriftelijke communicatie is ze erg correct. Als persoon is ze ook erg sociaal, ze staat midden in het leven en is voorzien van een gezonde dosis humor. Een op ten top vakvrouw die ik zeker kan aanbevele
n.”

Secretaresse Bedrijfsverhuizing Opruimcoach Rendementsverbetering"Pamela is een organizer pur sang. Voor het evenement schreef zij het draaiboek dat zij vervolgens als een havik in het oog hield. Met Pamela aan boord wordt elk evenement een succes."

VA PA secretaresse opruimcoach evenementIk heb projecten uitgevoerd bij diverse particuliere opdrachtgevers en o.a. onderstaande bedrijven:

CGI
OTIB
Gemeente Zuidplas
Office Heroes
VION
Vapecon
Mens en arbeid
Kwalitist
Hogeschool Leiden
Passie voor gordijnen
HJvanEngelen Consultancy
BINNENstyling
De Helpende Hand
Minimaxi Verhuizingen
Logica
Puls
Venour
XRay Consulting

Wat krijg je?

  • Overzicht
  • Rust
  • Structuur
  • Minder zorgen
  • Meer tijd voor zaken die ècht belangrijk zijn

Opruimtip v.d. week

Vereenvoudig je inrichting

Je inrichting vereenvoudigen geeft rust. Hoe meer prikkels (lees: meubels, snuisterijen, etc.) er in huis zijn, hoe meer afleiding en onrust. Eenvoud in je inrichting betekent ook minder om schoon te maken en bij te houden.